Ce a spus fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani despre scandalul în care este implicată Margherita: „Educația nu îmi dă voie”

 

Chiar dacă toată lumea aștepta reacția fiicei nelegitime a lui Ioniță de la Clejani vis-a-vis de scandalul în care este implicată Margherita, Ramona Manole a preferat să păstreze distanța și să nu dea deloc apă la moară. După zile bune de la accidentul rutier provocat de vedetă din cauza consumului de droguri, fiica nerecunoscută de Ioniță a făcut câteva precizări, după ce a fost „ațâțată” să se dea cu părerea despre fapta surorii vitrege.

Ramona Manole a scris un mesaj pe contul său de socializare în care a precizat că nu își dorește să se implice nicicum în scandalul de proporții al Clejanilor, acesta fiind motivul principal pentru care nu a comentat nimic până acum. Mai mult de atât, cântareața a dezvăluit că și ea a trecut prin momente grele și tocmai de aceea nu ar fi în măsură să comenteze vreodată faptele altora.

„Educația mea nu îmi dă voie sa ma bucur de răul nimanui, pentru ca eu cunosc viața de jos. Țin să vă mulțumesc pentru încurajarea transmisă și aprecierile voastre și indiferent de situație dacă pot fi de folos cu ceva sunt aici cu toată dragostea. ️”, a transmis Ramona, pe rețelele de socializare.

În ciuda mesajului pe care l-a scris în care motiva distanța ei față de situația prin care trece Margherita, Ramona a lansat o piesă, recent, care se numește „Mândru-i tata când mă vede”, făcându-i pe admiratorii săi să creadă că are legătură cu controversele din jurul surorii sale vitrege.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest