Ce a spus fiul lui Brigitte Pastramă despre acuzațiile pe care i le-a adus propria mamă: „Nu îmi place să fac ilegalități”

 

Fiul lui Brigitte Pastramă este în centrul atenției, după ce bruneta l-a acuzat pe el și pe prietenii lui de furt și vandalism. Decis să își prezinte versiunea, tânărul a negat toate acuzațiile aduse și a oferit primele declarații despre scandalul cu mama lui.

Robert, fiul lui Brigitte Pastramă dezminte tot ce a spus mama lui despre consumul de droguri. Ba mai mult de atât, tânărul de 19 ani a întors situația împotriva femeii care i-a dat viață și susține că isteria brunetei ar fi pornit de la muzica dată prea tare, în timp ce se afla cu prietenii lui acasă și se delectau cu o sticlă de vin.

„Am avut diferite incompatibilățile parentale. Eu am o pasiune și asta o să fac. O să mă fac artist și eu nu îi place chestia asta. Nu m-a ambiționat. Recunosc că am furat și eu o sticlă de vin de la ea, că suntem oameni și vrem să ne mai delectăm și noi. Am dat muzica cu două volume mai sus și a venit peste mine”, a declarat Robert, la RomâniaTV.

Robert a negat faptul că ar fi furat mașina mamei sale sau că ar fi fost sub influența drogurilor, așa cum a zis Brigitte Pastramă în presă. Totodată, tânărul a dezvăluit că vedeta are o părere foarte proastă despre el, încă de când a ajuns în Capitală, din cauza pasiunii pe care o are pentru muzică.  

„De mașină se tot plânge că s-a urcat un gândăcel și a învârtit acolo de covrig. Mi-au luat amprentele. Nu îmi place să fac ilegalități de genul ăsta. Adică, pe bune? Am consumat doar o sticlă de vin. De la 14 ani când am venit la București, i-au rămas idei în cap că eu sunt un copil distrus, că tot consum prostii. Când eram mic mi-au dat niște băieți să trag dintr-o țigară amuzantă, cum se spune, și mi-am dat seama că nu îmi place. Nu aș ridica mâna la ea niciodată”, a mai spus Robert.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest