Ce a spus fiul lui Brigitte Sfăt despre dependența de droguri: „Am intrat într-un anturaj prost”/ VIDEO

 

Invitat în platoul „Xtra Night Show”, fiul lui Brigitte Pastramă a povestit care a fost parcursul vieții lui până în momentul actual. Robert Sfăt a vorbit deschis și despre dependența de droguri de care a tot menționat mama lui în presă, cât și despre multe alte detalii uluitoare din copilăria lui.

Fiul lui Brigitte se află la cuțite cu mama lui, după ce aceasta l-a acuzat că i-a vandalizat casa și i-a furat mașina. Potrivit spuselor brunetei, comportamentul agresiv și bizar al tânărului ar fi cauzat de consumul de substanțe interzise. Însă Robert Sfăt motivează altfel modul rece în care se comportă cu femeia care i-a dat viață.

Tânărul a mărturisit că nu a avut o copilărie deloc ușoară. Robert a rămas fără tată de la vârsta de doi ani, iar de atunci, până la vârsta de 13 ani a fost crescut de bunica lui, după care a fost adus în Capitală.

"M-am exportat de la Timișoara la București pe la treisprezece-paisprezece ani, când eu aveam ca pasiune sportul. Tânărul susține ca a făcut înot, tenis și karate, iar ajuns la București a început sa practice fotbalul." a spus fiul lui Brigitte.

Se pare că problemele dintre el și Brigitte ar fi apărut atunci când s-a mutat în București și a intrat într-un anturaj greșit. Deși a încercat să fumeze țigări care conțineau substanțe interzise, Robert Sfăt a mărturisit că s-a oprit imediat după ce a conștientizat efectele nocive ale drogurilor și nu ar fi continuat, așa cum pretinde mama lui.

"Noi suntem o familie cu o genă puțin mai specială. Prin clasa a VIII-a aflat ea că mi-au dat niște colegi să trag dintr-o țigara mai speciala, sa zicem, și s-a supărat foarte tare pe mine. Am intrat într-un anturaj prost. După, mi-am dat seama ca chestiile alea are se fumează te fac fix o canapea și nimic mai mult." a mai dezvăluit tânărul. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest