Ce a spus Gabi Bădălău despre vacanța de la munte cu Claudia Pătrășcanu și copiii lor/ VIDEO

 

Vestea că Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au petrecut un weekend la munte alături de cei doi copii ai lor a luat prin surprindere pe toată lumea, dat fiind că încă sunt protagoniștii unui scandal de proporții din cauza divorțului care nu a ajuns la un final de mai bine de un an și jumătate. Pentru Antena Stars, afaceristul a făcut primele declarații despre vacanța pe care a avut-o alături de mama copiilor lui, în plin proces de divorț.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu sunt două nume care ocupă primele pagini ale tabloidelor de mai bine de un an de zile, iar asta din cauza divorțului controversat prin care trec, dar și a detaliilor șocante care au tot ieșit la iveală din intimitatea mariajului.

Suprinzător pentru toată lumea, în ciuda conflictului care există între ei, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au petrecut un weekend împreună la munte alături de cei doi copii ai lor, iar imaginile pe care le-au publicat pe conturile lor de socializare au arătat că s-au simțit extraordinar unul cu celălalt.

Aflat în fața tribunalului pentru o nouă înfățișare în procesul de divorț cu Claudia Pătrășcanu, Gabi Bădălău a mărturisit că a fost foarte frumos la munte, chiar dacă situația a rămas la fel de controversată între el și mama băieților lui.

”Nu știu ce se va întâmpla azi. Acum am venit. Vorbim când se termină. O să vină și Claudia. Este trafic prin oraș o să vină cu siguranță. Copiii sunt bine. A fost foarte frumos (n.r. weekend-ul petrecut la munte”, a declarat Gabi Bădălău la Antena Stars, înainte de a intra în sala de judecată.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest