Ce a spus George Burcea despre o nouă relație: „Sunt tânăr, sănătos, liber. Am tot dreptul să fac ce vreau!”

 

George Burcea s-a schimbat radical, după divorțul de Andreea Bălan! Actorul de 32 de ani se focusează totalmente pe viața profesională pe care vrea să o ducă la un alt nivel, dar chiar și așa, nici pe cea personală nu o neglijează. Ce a spus vedeta despre o nouă relație?

După ce s-a tot vehiculat în presă că George Burcea ar fi protagonistul unei noi povești de dragoste, după despărțirea cu mare tam tam de Andreea Bălan, actorul a oferit câteva detalii despre viața sa amoroasă și despre care îi este poziția în ceea ce privește o nouă relație.

„Cred că niciodată nu suntem pregătiți să ne îndrăgostim, să facem copii, nuntă și alte nebunii, dar după cum spuneam – dragostea-i frumoasă când poposește în sufletul tău fără să o chemi disperat.”, a mărturisit Burcea, într-un interviu pentru click.ro.

Fără să infirme sau să confirme faptul că ar fi protagonistul unei povești de dragoste, actorul a mărturisit că nimeni nu este pregătit să se îndrăgostească, dar chiar și așa, are toată libertatea din lume să facă tot ce vrea.

„Sunt tănâr, sănătos, liber și am tot dreptul să fac ce vreau, cu cine vreau și unde vreau. Eu nu trăiesc pentru oameni, eu trăiesc pentru sufletul meu”, a mai spus George Burcea pentru sursa menționată anterior.

Despărțirea dintre George Burcea și Andreea Bălan a ținut primele pagini ale presei de scandal! Cei doi s-au desparțit în luna martie a acestui an, la scurt timp după ce și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, iar motivul principal al separării a fost că actorul i-a spus cântăreței că nu o mai iubește. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest