Ce a spus Ionuț Dolănescu, după ce fratele lui, Dragoș, a pus la vânzarea casa lăsată moștenire de Ion Dolănescu: “Caracterul lui este nul!”

 

După ce Dragoș Dolănescu a recunoscut că a scos la vânzare vila din Sinaia pe care i-a lăsat-o moștenire tatăl său, fratele lui, Ionuț Dolănescu a avut o primă reacție despre gestul acestuia.

Dragoș Dolănescu a reușit să intre în posesia casei din Sinaia a tatălui său, după ce ani la rândul s-a judecat cu Ionuț Dolănescu prin tribunale pentru averea regretatului interpret de muzică populară. Recent, bărbatul a decis să o scoată la vânzare, gest care a stârnit o reacție dură din partea fratelui său.

În exclusivitate pentru Antena Stars, Ionuț Dolănescu a mărtuirisit că nu mai are nimic de împărțit cu Dragoș, mai ales după ce ani de zile “l-a târât” prin tribunale din cauza moștenirii lăsate de tatăl lor.

Interpretul de muzică populară a mărturisit că nu îi poartă ranchiună fratelui său, însă nu poate da uitării comportamentul pe care l-a avut vizavi de el, după moartea lui Ion Dolănescu. Totodată, Ionuț Dolănescu a mai ținut să precizeze faptul că pentru că a scos din buzunar suma de o sută de mii de euro și-a câștigat dreptul a de sta în casa părinților săi.

„Războiul dintre noi s-a încheiat. Averea s-a împărțit în mod egal și legal. Asta nu schimbă cu nimic relațiile între noi. Caracterul lui vizavi de mine, cel pe care l-a târăt prin tribunale mai bine de opt ani de zile, caracterul lui este nul pentru mine. Nu sunt supărat pe nimeni, nu am nimic de împărțit cu nimeni. Ar trebui ca Dragoș să aibă mai mult respect față de mine care sunt fratele mai mare. Am și plătit o sumă usturătoare de 100.000 de euro. Eu mi-am plătit dreptul de a sta în casa părinților.”, a spus Ionuț Dolănescu pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest