Ce a spus Jean de la Craiova despre retragerea din muzică pentru televiziune: “Nu pot să îmi bat joc”

 

Jean de la Craiova este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, atât datorită talentului muzical, cât și grație atitudinii pozitive pe care a prezentat-o de fiecare dată în fața oamenilor. Iar pentru că va fi unul dintre jurații show-ului “Splash! Vedete la apă” de pe Antena 1, alături de Iulia Albu și nea Marin, mulți dintre admiratorii săi s-au întrebat dacă nu are de gând să renunțe la muzică pentru o cariera în televiziune. Care a fost răspunsul lui?

Jean de la Craiova a oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars, în care a vorbit deschis despre ce are de gând să facă în continuare în viața lui profesională.

Artistul a mărturisit că nu are în plan să renunțe prea curând la cariera sa muzicală, mai ales că activarea în industria artistică a fost cea care i-a adus cele mai multe beneficii de-a lungul anilor.

Cât despre o posibilă carieră în televiziune, Jean de la Craiova a mărturisit că nu ar spune nu, însă cert este că pe primul plan rămâne muzica.

”Ca să te retragi în glorie, la o anumită vârstă, mai merge, dar să renunți la muzică, nu. Pentru că din asta trăiesc, asta m-a consacrat. Este o plăcere să cânt pentru că așa am fost creat, e un dar de la Dumnezeu de care nu pot să îmi bat joc. Acum, dacă am alte resurse și câștig bani dintr-o altă parte și viața mă duce nu știu unde, tot nu renunț la muzică”, a spus Jean de la Craiova în exclusivitate, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest