Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre cine e „cocoșul” în relația cu Anamaria Prodan: „Avem totul diferit”

 

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan sunt doi oameni de succes care au reușit tot ce și-au propus. Mai presus de atât, cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, însă pentru că au personalități puternice, toată lumea s-a întrebat cine este „cocoșul” în casă. Iar Reghe a răspuns!  

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan sunt căsătoriți de mai bine de 12 ani, însă chimia și dragostea pe care o au unul pentru celălalt a rămas neschimbată. De fiecare dată când s-a vehiculat că lucrurile nu stau așa de bine precum pare între ei, Reghe și Prodanca întotdeuana le-au dat peste gură celor răutăcioși și au demonstrat că iubirea dintre ei este reală.

Pe lângă faptul că se iubesc și se respectă, se susțin în tot ceea ce fac, iar ca mărturie stă interviul pe care l-a oferit Laurențiu Reghecampf pentru Realitatea Sportivă, în momentul în care a fost întrebat dacă ar lăsa-o pe Anamaria să candideze la șefia Ligii Profesioniste de Fotbal.

Prin răspunsul lui, Laurențiu Reghecampf nu doar că a arătat cât de mult o apreciază pe soția sa pentru sacrificiile pe care le face când vine vorba de profesia sa, ci a demonstrat și faptul că în casa lor nu există un „cocoș”, ci se consultă ori de câte ori este vorba de situații care implică familia, fără ca unul să aibă un cuvânt mai puternic de spus decât celălalt.

„Eu s-o las pe Ana?! Noi, în familie, avem totul diferit. Adică nu are nevoie de aprobarea mea când face ceva în business, în ceea ce muncește ea. Are nevoie de aprobarea mea când face niște lucruri legate de financiar, lucruri care lovesc familia, dar să devină președinte la Ligă nu are nevoie de aprobarea mea. Poate are nevoie de susținerea mea. Aia e cu totul altceva. De ce nu? Ana e un om capabil, căruia îi place acțiunea, e foarte bine organizată, cred că ar putea să miște multe lucruri”, a spus Laurențiu Reghecampf.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest