Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre pumnul dat de Prodanca lui Dan Alexa: „Nu o poți controla”

 

Laurențiu Reghecampf a vorbit pentru prima dată despre pumnul pe care Anamaria Prodan i l-a dat lui Dan Alexa! Soțul impresarei a mărturisit cum a reacționat și ce discuții a purtat cu soția sa din cauza gestului făcut.

Laurențiu Reghecampf a dezvăluit că nu a fost deloc fericit în momentul în care Anamaria Prodan i-a spus ce comportament a avut față de Dan Alexa. Deși îi cunoaște firea vulcanică, antrenorul a mărturisit că s-a arătat dezamăgit de modul în care a acționat. Ba chiar mai mult, a spus că există momente când nu poate fi controlată.

„Eu întotdeauna i-am spus ei să își controleze ieșirile, eu sunt retras, mai calm, eu sunt cel care o ține în anumite situații. De multe ori nu poți controla asta, așa este ea, o fire mai vulcanică. (...) Mie nu mi-a plăcut gestul pe care l-a făcut. Despre asta am discutat, nu am avut niciun fel de discuție, știam ce probleme erau la Astra în perioada respectivă. M-a sunat ea. I-am zis că nu e ok să facă așa ceva, indiferent de ce se întâmplă, nu are cum să reacționeze în genul ăsta", a spus Reghecampf, pentru Gsp.ro.

Cât despre zvonurile care au apărut după, precum că pumnul dat de Prodanca lui Dan Alexa ar fi fost cauzat de un episod de gelozie, vehiculându-se că între ei doi ar fi existat ceva mai mult decât o relație profesională, Laurențiu Reghecampf a mărturisit că au fost doar niște zvonuri false.

„Dacă exista o legătură amoroasă între ei, nu mai existam noi. Nu am avut niciun fel de problemă eu cu Ana, mai ales pe subiectul ăsta”, a explicat celebrul antrenor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest