Ce a spus Lidia Buble despre operațiile estetice. Le consideră fapte împotriva lui Dumnezeu?

 

Lidia Buble este o femeie care debordează de încredere în sine. Și chiar dacă a fost pusă la zid de nenumărate ori din cauza nasului proeminent, pe care unii îl consideră un defect fizic, dar pe care ea îl vede un atu personal, artista nu a dat ascultare gurilor rele și și-a văzut de viață. Întrebată dacă motivul din cauza căruia nu și-a făcut rinoplastie este pentru că încadrează operațiile estetice la fapte împotriva lui Dumnezeu, Lidia Buble a decis să lămurească situația și să își exprime părerea despre intervențiile de înfrumusețare.

Mândră din cale-afară de particularitățile cu care este înzestrată, Lidia Buble a propovăduit mereu ideea că frumusețea naturală este mult mai atractivă decât cea artificială, creată cu ajutorul medicilor esteticieni.

Operațiile estetice, păcate capitale, în opinia Lidiei Buble

Iar pentru că este o femeie foarte credincioasă, mulți dintre admiratorii ei au vrut să știe dacă nu cumva motivul pentru care este pro-militantă a frumuseții naturale are legătură păcatele din Biblie.

Extrem de transparentă, Lidia Buble a mărturisit că este un subiect destul de sensibil pe care nu ar vrea să îl dezvolte pe pagina de instagram. Artista a ținut să precizeze însă că deși preferă frumusețea naturală, dacă o femeie se simte mai bine și capătă mai multă încredere în sine, și operații estetice, atunci ea nu are nimic de comentat.

„Ăsta este un subiect foarte sensibil. Știți deja părerea mea. Eu sunt adepta trupurilor naturale, dar dacă operațiile estetice vă fac să vă simțiți mai bine și vă dau mai multă încredere în voi, faceți atunci.”, a spus Lidia Buble pe contul său de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest