Ce a spus Margherita de la Clejani după ce a provocat un accident rutier din cauza consumului de droguri: „Îmi făceam buzele”

 

Margherita de la Clejani a fost prinsă de poliție după ce a provocat un accident rutier, sâmbăta trecută la 6 dimineața. Fiica Clejanilor a fost depistată cu droguri în sânge, motiv pentru care a fost dusă la INML.   

Margherita de la Clejani a produs un accident rutier ușor, în cursul zilei de sâmbătă. După ce la fața locului s-au deplasat polițiștii, în urma testelor efectuate pentru a vedea dacă a consumat sau nu băuturi alcoolice, rezultatul Margheritei a fost unul negativ. Însă în momentul în care a fost testată cu drug-test-ul, rezultatul acestuia a fost pozitiv, lucru care denotă faptul că fiica Clejanilor se afla sub influența stupefiantelor la volan.

Ulterior, a fost condusă la audieri unde a petrecut mai multe ore dând explicații polițiștilor și din câte se pare a fost destul de cooperantă cu aceștia.

Ce a spus Margherita despre accident

“Ne-am tamponat pentru că eu mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele, paradoxal. Veneam de la terasă. Hai să încetăm cu aberațiile astea. Nu e treaba ta dacă s-a consumat sau nu alcool.” a spus Margherita pentru Antena Stars, în momentul în care ieșea de la audieri.

Ioniță de la Clejani a aflat din presă de accident

Cu câteva minute după accidentul Margheritei, reporterii Antena Stars l-au contactat pe Ioniță de la Clejani pentru a afla mai multe detalii despre incidentul în care fiica sa a fost protagonistă, doar că nu știa despre ce este vorba, semn că a aflat din presă de problema pe care o are Marga.

„Nu știu nimic, nu m-a sunat. Dacă era o problemă, mă suna în secunda doi. Nu cred că a ieșit pe nicăieri aseară”, a explicat Ioniță de la Clejani, la „Star Matinal de Weekend”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest