Ce a spus Marius Elisei despre o posibilă împăcare cu Oana Roman: “Nu știi niciodată ce îți rezervă viața”

 

Marius Elisei a vorbit cu lux de amănute despre relația pe care o are acum cu Oana Roman, după ce au semnat actele de divorț la notar, cât și dacă s-a gândit la o posibilă împăcare cu mama fiicei sale.

Marius Elisei și Oana Roman au decis să meargă pe drumuri separate, din cauza neînțelegerilor care au apărut în mariajul lor. Povestea lor de dragoste a durat mai bine de șapte ani, iar în urma relației a apărut fiica lor, Iza, pentru care ar face orice.

Astfel că Marius Elisei a dezvăluit că relația pe care o are actualmete cu Oana Roman este una de prietenie, atât de dragul micuței lor căreia vrea să îi ofere o familie armonioasă, cât și de dragul amintirilor frumoase pe care le au împreună din cei șapte ani de relație.

Fiecare suntem afectați. Nu ieși dintr-o relație de 6 zile sau 6 săptămâni. Sunt 7 ani, aproape 8. Doar că, fiecare se manifestă în felul lui. (...) Dacă pot și am puterea să o ajut cu diverse lucruri pe care ea și le dorește, cu mare drag!”, a spus Marius Elisei.

Cât despre o posibilă împăcare, Marius Elisei a recunoscut că nu s-a gândit la acest aspect, dat fiind că abia au semnat actele de divorț, însă nu a fost radical în ceea ce privește o reconciliere cu mama fiiicei sale.

„E mult prea devreme să mă gândesc la asta! Nu știi niciodată ce îți rezervă viața”, a mai spus Marius Elisei, în cadrul interviului exclusiv pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest