Ce a spus Oana Roman despre divorțul Ioanei Simion de Ilie Năstase: „Nu reușește să rămână cu cineva”

 

Divorțul Ioanei Simion de Ilie Năstase a picat ca o bombă atât în lumea mondenă, cât și în rândul apropiaților celor doi. Una dintre persoanele uluite de separarea lor este Oana Roman care a vorbit despre motivele care i-ar fi condus la despărțire.

La doar un an de la cununia civilă, Ioana Simion a decis să îi spună „Adio” lui Ilie Năstase și să se axeze pe carieră. Iar asta pentru că, potrivit surselor din presă, fostul mare tenismen refuză să divorțeze de brunetă, motiv pentru care a amenințat-o că nu se va prezenta nici la tribunal.

Oana Roman, o apropiată a celor doi, a dezvăluit că unul dintre motivele care stă la baza neînțelegerilor celor doi este caracterul copilăresc al lui Ilie Năstase. Vedeta a dezvăluit că și atunci când a fost în pragul de a divorța de Brigitte a încercat să îl împiedice, dar nu a avut câștig de cauză.

Mai mult de atât, Oana Roman a ținut să precizeze că o admiră extrem de mult pe Ioana Simion, pentru determinarea și puterea de muncă de care a dat dovadă de-a lungul relației cu Ilie Năstase. Și chiar dacă regretă decizia brunetei de a se despărți de fostul mare tenismen, vedeta admite că înțelege motivul pentru care își dorește separarea.

„Ea a fost o mâna de fier, care i-a pus pe picioare toate afacerile. Mă doare să văd asta. El nu merită. Este un copil rebel și nebun, care nu ține cont de norme. De asta nu reușește să rămână cu cineva. Poate ea își dorește mai multă liniște. El nu este așa. Nu are răbdare. Nu este ușor să trăiești cu stilul lui. Este puțin greu să stai lângă el. Ioana este o femeie mai așezată. El are un caracter altfel, nu a fost vorba despre diferența de vârstă între ei”, a declarat Oana Roman în cadrul unei emisiuni TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest