Ce a spus Oana Zăvoranu despre statul în izolare cu partenerul său de viață. Îl supune la teste, după ce s-a zvonit că s-au despărțit

 

La scurt timp după ce s-a spus despre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf că s-au despărțit, pentru că și-au șters pozele pe care le aveau împreună în social media, vedeta a dat de înțeles că zvonurile nu sunt adevărate. Acum, actrița a postat un mesaj pe contul său de socializare prin care a mărturisit că profită de izolarea cu partenerul de viață, pentru a-l supune la teste.

O femeie care întotdeauna a spus lucrurilor pe nume, Oana Zăvoranu a decis, ca de această dată să păstreze tăcerea vizavi de relația dintre ea și soț. Și dacă zilele trecute dădea de înțeles că este mai fericită ca niciodată alături de partener, acum, iar și-a indus admiratorii în eroare, prin ultima postare publicată pe interent.

Actrița a mărturisit că din cauza pandemiei de coronavirus atât ea, cât și soțul ei au decis să stea în casă. Iar simplul fapt că petrec 24 de ore din 24, reprezintă un adevărat test al relației, în care se pot descoperi, atât cu bune și cu rele, mult mai rapid decât în alte condiții.

„Statul ăsta în casă poate fi benefic pentru a-ți testa relația, partenerul, căsnicia, soțul, iubitul, copilul, soacra, frații, familia în general, prieteniile, dragostea, afacerile, pasiunile, tăria de caracter, anduranța la tot ce nu știai că poți sau nu poți, nervii, propriile frământări sau trăiri emoționale, talentul de a te menține frumoasă pentru tine și cel pe care îl iubești și te iubește și alte lucruri care nu îmi vin în minte în momentul ăsta.... dacă am dreptate, să îmi ziceți... dacă îmi scapă ceva... la fel 😁 Cu dragoste, Oana 🥰”, a scris Oana Zăvoranu pe contul său de Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest