Ce a spus Ovidiu Lipan Țăndărică după ce a devenit bunic în plină pandemie! „Nu îmi moștenește talentul vocal”

 

Ovidiu Lipan Țăndărică este în culmea fericirii. Îndrăgitul toboșar de 67 de ani a devenit bunic, după ce primul său nepotel, pe nume Ionatan, a venit pe lume, în plină pandemie de coronavirus, în Germania.

Din cauza distanței, Ovidiu Lipan Țăndărică încă nu a avut să își strângă în brațe nepoțelul mult dorit, însă este extrem de bucuros că este bunicul unui copil sănătos tun. Fiul său și partenera sa de viață sunt tare mândrii de fiul lor, Ionatan, mai ales că este tare cuminte, după cum a dezvăluit chiar toboșanrul.

„Da, am devenit bunic în pandemie. Sunt tare fericit! Ionatan seamănă cu ambii părinți, are niște ochi albaștri azurii și este tare cuminte. Pot să zic, deocamdată, că nu îmi moștenește talentul vocal pentru că nu plânge! E liniștit, zâmbește, e un lucru fericit. I-am dat lui Alexander bani să îi cumpere tot ce îi trebuie, i-a dat și mama lui”, a declarat Ovidiu Lipan Țăndărică pentru Click!

Ovidiul Lipan Țăndărică a mărturisit că abia așteaptă să îl vadă față în față, dat fiind că până acum a reușit să îl cunoască doar prin intermediul filmulețelor și fotografiilor. Însă pentru că peste o lună se vor deschide granițele în Europa, toboșarul mai are de suportat încă puțin distanța, iar după aceea vor reuși să întrunească familia.

Fiul toboșarului s-a născut în Wurzburg, Germania și vizitează România o lună pe an, dar și atunci în scopuri profesionale. Alexander este absolventul Conservatorului din Olanda, iar chiar pentru că nu stăpânește foarte bine limba română, fiul lui Ovidiu Lipan a început să învețe și limba maternă a tatălui său.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest