Ce a spus presupusul iubit al Margheritei despre consumul de droguri: „Nu mi-am dorit asta”/ VIDEO

 

Theodor a devenit un personaj controversat, după ce Margherita a provocat un accident rutier ușor, din cauza consumului de droguri. Acuzat de toată lumea cum că el ar fi fost cel care i-a procurat fiicei Clejanilor substanțele interzise, tânărul a rupt tăcerea și a vorbit deschis despre adevărata experiență pe care a avut-o cu stupefiantele.

În cadrul emisiunii Xtra Night Show, Theo a dat cărțile pe față și a recunoscut că a consumat droguri într-un punct al vieții sale, însă a renunțat, iar acum încearcă să se îndrepte spre calea cea bună. Mai mult de atât, presupusul iubit al Margheritei a ținut să menționeze faptul că regretă tot ce s-a întâmplat și înțelege de ce este considerat vinovatul de situația în care se află Margherita.

„M-am dus pe o pantă ușor-ușor în jos și am ajuns pe calea drogurilor. Le-am atras asupra mea, nu mi-am dorit asta, nu am vrut niciodată să se întâmple. Nu sunt mândru! Dar ăsta sunt și îmi asum.. Și aproape am scăpat, oricum.. Nu mai consum!”, a spus Theo pentru Xtra Night Show

Prietenul lui Theo a aruncat bomba!

Prietenul lui Theo a dezvăluit că iubitul Margheritei ar avea două parafe medicale cu ajutorul cărora reușea să realizeze rețete cu droguri! Mai mult decât atât, tânărul susține că tot ce spune este real 100% dat fiind că a văzut cu ochii lui tot ce mărturisește.

„L-am cunoscut pe Theo prin 2017-2018 (...) La început părea un băiat ok. Am ieșit o dată, de două ori cu el, el era deja în anturaj cu prietenii mei de atunci. Acum nu mai țin legătura cu ei. Am mers în vreo două călătorii cu el, nu prea era cu desenatul atunci, mergea mult la petreceri, voia să facă bani”, a susținut prietenul lui Theo la XNS.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest