Ce a spus Raluca Podea despre conflictul pe care îl are Brigitte Pastramă cu fiul ei: „O acuz și eu pe ea”

 

Brigitte Pastramă și fiul ei sunt implicați într-un scandal de proporții, după ce tânărul i-a vandalizat casa și i-a furat mașina vedetei, alături de mai mulți amici. În conflictul momentului a intervenit și fosta lui Florin Pastramă care și-a spus părerea despre coșmarul prin care trece bruneta.

Contactată de reporterii Antena Stars, Raluca Podea a mărturisit că știa de ceva vreme de problemele pe care Brigitte le avea cu fiul său, însă preferă să nu comenteze mai mult decât trebuie despre subiect.

Chiar și așa, Raluca este de părere că toate lucrurile negative care se întâmplă în viața brunetei acum sunt cauzate de tot răul pe care i l-a produs de-a lungul timpului atât ei, cât și familiei sale.

„Eu sunt foarte credincioasă şi cred că Dumnezeu are grijă de toată lumea. Şi la cât rău mi-a făcut ea mie şi familiei mele, cumva să se aştepte că o să plătească cu vârf şi îndesat.

Eu cred că Dumnezeu ştie să le pună cap la cap pe toate şi să vadă unde, cine, care cum a greşit. Adică eu nu am făcut rău nimănui. Pur şi simplu am fost un om care la rândul meu am fost în situaţia de faţă pusă.” a spus Raluca Podea pentru Antena Stars.

Nu vrea să îngroape securea războiului

În urmă cu ceva timp, Brigitte Pastramă a distribuit pe contul ei de socializare niște anunțuri în care Raluca figura ca escortă în Dubai. Blondina susține că nu o va ierta niciodată pentru gestul făcut, mai ales că imaginile distribuite erau false, dar cu toate acestea, i-au adus un mare prejudiciu imaginii și familiei ei.

"O acuz şi eu pe ea şi, deşi aveam dovezi, nu am făcut lucrul acesta. Dar ea nu s-a gândit la familia mea şi la copilul meu. Au fost şi nişte poze, au fost şi nişte site-uri pe care ea le-a postat fără să se gândească dacă sunt adevărate sau false. Adică răul acesta poţi să îl faci doar dacă eşti un om rău. Şi eu, la rândul meu, puteam să îi face ei foarte mult rău, să o postez la rândul meu cu anumite chestii dar eu nu îi plătesc omului cu aceeaşi monedă. Şi atunci am preferat să stau să îmi văd de viaţa mea. Am iertat şi am iertat de la început. Pur şi simplu eu nu am vrut decât să discut cu ea ca de la femeie la femeie, în rest, nu mă interesa. Pentru mine subiectul a fost închis.” a mai spus Raluca Podea pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest