Ce a spus Răzvan Fodor după ce a câștigat finala Asia Express alături de Sorin Bontea: „M-a făcut să accept”

 

Drumul Comorilor s-a încheiat, iar primii care au trecut linia de finish au fost Răzvan Fodor și Sorin Bontea! Cei doi au format echipa „Reactoarelor” și au reușit să intre, cu rapiditate, la inimile oamenilor, atât pentru maturitatea de care au dat dovadă pe parcursul competiției, cât și pentru nota de umor pe care au adus-o în fiecare situație limită.

Între echipele formate din Sorin Bontea - Răzvan Fodor  și Speak - Ștefania s-a dat o luptă crâncenă și chiar dacă balanța înclina spre cei doi amorezi, în cele din urmă „Reactoarele” și-au revenit pe parcurs și au ajuns primii la Gina Pistol.

Imediat după terminarea ultimului episod din Asia Express, Răzvan Fodor a publicat un mesaj emoționant, dar cu note de umor, în care a dezvăluit că nici nu mai știa cum este gustul victoriei, dat fiind că ultimul premiu pe care l-a obținut a fost în clasa întâi.

Jumătatea din echipa „Reactoarelor” a mărturisit că a fost una dintre cele mai frumoase și experiențe de care a avut parte, vreodată în viața lui, iar mulțumirile s-au îndreptat spre echipa de producție, care l-au convins să accepte aventura vieții lui!

„Din clasa întâi, de când am luat premiul al doilea, nu am mai câștigat nimic...până acum! E al naibii de frumos să iei premiul întâi la orice vârstă, în orice. Dar experiența asta a fost mai mult decât poți să descrii în cuvinte! Mulțumesc, echipei de producție că m-a făcut să accept aventura vieții mele”, a fost mesajul lui Răzvan Fodor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest