Ce a spus Robert Sfăt despre bătaia pe care Brigitte ar fi încasat-o de la Florin Pastramă: „Exagerează din orice”

 

Dacă scandalul dintre Robert Sfăt și Brigitte s-a mai domolit, iată că acum, fiul brunetei a apărut din nou, în centrul unui conflict, dar de data aceasta în calitate de comentator. Tânărul a reacționat după ce, în presă, au apărut imagini conform cărora Brigitte ar fi fost bătută de Florin Pastramă!

Recent, au apărut zvonuri precum Brigitte ar fi fost bătută cu bestialitate de Florin Pastramă. Contactată de reporterii Spynews.ro, bruneta a infirmat orice act de violență al soțului ei asupra ei, ba mai mult, a mărturisit că va depune plângere penală la adresa celor care au încercat să le păteze imaginea.

”Tot ce pot să spun este că sunt bine și mai fericită ca oricând cu soțul meu. Și dacă există presupuse imagini, atunci trebuie să verific dacă sunt reale sau dacă nu. (...) Imaginile din intimitate făcute publice fără acordul meu sunt pasibile de dosar penal. Așa că, oricum voi verifica și în cazul în care aveți dreptate și există imagini din intimitate, voi proceda la o plângere penală împotriva celor care și-au permis să le facă publice. ”, a spus Brigitte pentru Spynews.ro

Reacția lui Robert Sfăt

Fiul lui Brigitte a făcut primele declarații în legătură cu situația în care se află, acum, mama lui. Robert Sfăt a mărturisit că povestea este cusută cu ață albă, pentru că „agresoarea” din cuplu este ea, nicidecum Florin pe care l-a catalogat drept „un băiat foarte liniștit”. Mai mult de atât, tânărul a spus că dacă într-adevăr imaginile sunt reale, atunci vina o poartă mama lui din cauza temperamentului exploziv, care probabil, l-ar fi enervat peste măsură și pe soțul ei.

"Mama are personalitatea ei puternică, este foarte colerică. Și nu o spun eu, o știți și voi de la televizor. Face drame și exagerează din orice. De obicei, ea îl bate pe el, deci e invers. Nu stiu ce s-a întâmplat acolo, nu e treaba mea. Florin e un băiat foarte liniștit, mereu încearcă să o tempereze și să o liniștească. Probabil că a făcut ea ceva grav, dacă a reușit să îl scoată așa din sărite", a spus Robert Sfăt pentru impact.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest