Ce a spus soția lui Pepe despre a treia sarcină, după ce s-a vehiculat că ar aștepta un copil: „Îmi doresc”

 
+2 click pentru
galerie

Soția lui Pepe a spus adevărul despre cea de-a treia sarcină, după ce s-a vehiculat că ar aștepta un copil. Raluca Pascu nu a ezitat și le-a mărturisit fanilor dacă ar mai vrea un moștenitor sau nu.

Recent, soția lui Pepe a postat pe contul ei de socializare o imagine cu descrierea „Este băiețel!”. Așa cum era de așteptat, urmăritorii Ralucăi și-au ridicat mari semne de întrebare și au „bănuit-o” pe aceasta că ar aștepta un al treilea copil.

După valul de controverse stârnit prin postarea sa, soția lui Pepe a ținut să îi lămurească pe cei care o urmăresc și a mărturisit că nu este însărcinată și nici nu își dorește prea curând un al treilea copil, dat fiind că fetițele sale au crescut și își dorește să se dedice exclusiv creșterii și educației lor.

"Îmi doresc acum să-mi petrec timpul cu fetele, care sunt deja mari. Ar fi foarte greu să o iau se la început cu un bebeluș. Vă mulțumesc mult pentru interesul acordat!", a declarat soția lui Pepe.

In ciuda diferenței de 13 ani, între Pepe și Raluca s-a legat o frumoasă poveste de dragoste, în urma căreia s-au născut două fetițe minunate. Cei doi amorezi s-au căsătorit în 2014, iar anul acesta vor face 6 ani de mariaj, motiv pentru care reprezintă unul dintre cele mai solide și apreciate cupluri din lumea mondenă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest