Ce a spus Viorel Cataramă despre reîntoarcerea Adinei Alberts, acasă, după ce a fost testat negativ cu coronavirus: “Soția mea protestează”

 

Viorel Cataramă este în așteptarea celui de-al doilea test pentru coronavirus, după ce rezultatul primului test a ieșit negativ. Astfel că omul de afaceri este pregătit să se reunească cu familia sa, după zile întregi de izolare. Întrebarea este, însă, alta. Soția sa este pregătită să se reîntoarcă acasă, după ce acesta s-a oferit voluntar să se infecteze?

Adina Alberts anunța imediat după ce soțul său a decis să se autoinfecteze cu noul coronavirus, că se va muta, o perioadă cu fetița sa, în altă parte, pentru a nu se expune virusului COVID-19.

Acum, se pare că după ce tentativa lui Viorel Cataramă de a se autoinfecta cu coronavirus a eșuat, chiar dacă a avut contact direct cu oamenii infectați din localitatea Bărbulești, omul de afaceri a mărturisit că soția sa nu ar avea motive să nu revină în sânul familiei.  

Mai mult de atât, Viorel Cataramă a ținut să precizeze că este normal ca într-un cuplu partenerii să aibă păreri diferite, fără ca relația să fie afectată în vreun fel. “ Soția mea protestează la rândul ei încălcării libertăților. Critică decizia autorităților de a purta măști, dar nu pentru că ne obligă cineva, nu avem voie să fim obligați. Eu sunt un bărbat declarat sănătos, cum să nu vină acasa? Care ar fi motivul să nu vină acasă, dacă eu sunt declarat sănătos de autorități? Într-o familie oamenii pot avea păreri diferite.” a spus Viorel Cataramă.

Va protesta în continuare

Chiar daca nu s-a putut infecta pentru a-și demonstra punctul de vedere, Viorel Cataramă susține că va continua să își spună punctul de vedere vizavi de măsurile de siguranță mult prea exagerate impuse de autorități în contextul actual.

“Și voi protesta contra tiraniei și legilor făcute de oamenilor fricoși și lași, care au pus interesele personale contra. Întotdeauna interesele nationale trebuie să primeze. Nu poți pune deasupra interesele personale. În condițiile unui război contra unui dușman periculos împotriva căruia trebuie să lupți. Țara noastra va falimenta, numai pentru că sunt fricoși și lași.” a mai spus omul de afaceri.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest