Ce a spus Viorica de la Clejani după ce iubitul Margheritei a fost violent cu maimuța: „Ca la un copil mic”

 

După imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro cu iubitul Margheritei, care vizibil deranjat de comportamentul maimuței, a lovit-o peste cap, Viorica de la Clejani a avut și o primă reacție despre gestul „ginerelui”.

În urmă cu o zi, Margherita de la Clejani și iubitul său au fost surprinși de paparazzii Spynews.ro în timp au ieșit la o plimbare cu tot cu maimuță. Și-au cumpărat de-ale gurii și câteva sticle de bere, după care s-au așezat intr-un colț departe de ochii curioșilor, mai ales că „relaxarea” a avut loc imediat după ce Marga a fost prinsă drogată la volan.

Pe lângă faptul că nu au ținut cont nicio clipă de bunele maniere, aruncând o sticlă de bere și un pahar de cafea la voia întâmplării, a mai fost ceva ce a atras atenția celor care au văzut imaginile. Iubitul Margăi i-a tras o palmă peste cap maimuței fiind deranjat de un gest pe care l-a făcut aceasta. Odată ce imaginile au devenit virale, cei doi au devenit țintele criticilor celor din mediul online, acuzând-o pe fata Clejanilor că nu are grijă de animalul ei de companie.

Ce a spus Viorica de la Clejani despre imaginile cu maimuța

Discursul apărării a debutat cu precizarea că maimuța lovită nu este a familiei Clejanilor, ci este a unor prieteni de familie. Mai mult de atât, Viorica de la Clejani a încercat să justifice lovitura aplicată maimuței de iubitul familiei, printr-o comparație cu gesturile unor copii mici.

„Maimuța aia nu este a noastră, este a unor prieteni. Știind că eu sunt o mare iubitoare de maimuțe mi-o mai dă din când în când. Nu cred că a fost lovită așa de tare. Ca la un copil mic, poate a luat ceva ce nu trebuie de pe jos” a explicat Viorica de la Clejani, la România TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest