Ce “accesoriu” inedit poartă la gât Katy Perry din teama de a nu fi atacată pe stradă. Asta da, măsură de protecție! FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Katy Perry mai are doar câteva zile până își va ține bebelușul în brațe, iar ca să fie sigură că nu va interveni nimic în calea fericirii sale, artista internațională și-a luat toate măsurile de protecție. Și când zicem că pe toate, păi chiar asa este! Iar drept dovadă stă “accesoriul” inedit pe care îl poartă la gât!

În ciuda faptului că va naște peste câteva zile, Katy Perry este extrem de activă. Recent, vedeta a fost surprinsă pe stradă, singură, după ce a ieșit dintr-un magazin de unde și-a făcut cumpărăturile.

Însă nu acest aspect a atras atenția tuturor, ci “accesoriul” pe care l-a ales ca să își completeze ținuta. Îmbrăcată într-o rochie lejeră, gri, pe care a legat-o cu o curea în jurul taliei și cu o pălărie pe cap pentru a se proteja de soare, Katy Perry a accesorizat outfit-ul cu un spray cu piper pe care l-a purtat la gât de parcă ar fi fost un colier prețios.

Da, da! Ați citit foarte bine! Katy Perry și-a legat spray-ul cu piper la gât, semn că îi este teamă că poate fi atacată de vreun admirator, în timpul zilei, în plină stradă! Asta da, măsură de protecție!

S-a gândit la sinucidere după despărțirea de Orlando Bloom

Chiar dacă acum sunt extrem de fericiți împreună și așteaptă un copil, între Katy Perry și Orlando Bloom lucrurile nu au stat atât de roz dintotdeauna. Artista a dezvăluit că în perioada în care s-au despărțit a avut gânduri negre și a vrut să își pună capăt zilelor, atât din cauza eșecului pe plan personal, cât și al celui de pe plan profesional.

„Mă despărţisem de iubitul meu, care acum este tatăl copilului pe care îl aştept. Dăruisem atât de mult, iar asta şi pur şi simplu m-a rupt în două. Am fost la pământ. Am clacat. (...) Am sperat că mă voi echilibra prin munca la următorul album, care nu a avut însă succesul aşteptat, aşa că am cedat nervos", a spus Katy. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest