Ce actriță de la Hollywood a înotat într-o piscină plină de cadavre reale, în scena unui film celebru

 
+3 click pentru
galerie

Cine crede că actoria este o meserie ușoară, ei bine, se înșală amarnic. Iar drept dovadă, stau sacrificiile pe care profesioniștii le fac în industria cinematografică pentru a le da veridicitate filmelor în care joacă. Printre ei se numără și o actriță de la Hollywood care a înotat într-o piscină plină de cadavre reale.

JoBeth Williams a jucat rolul lui Diane Freeling, în filmul horror „Poltergeist”, fiind considerat unul dintre cele mai bune din seria cu aceeași nume. În cadrul unei scene, actrița de la Hollywood a înotat într-o piscină dezgustătoare, plină de oase și cranii.

Și deși în timpul reprezentației, atât ea, cât și restul cast-ului au crezut că în apă se află de fapt niște cadavre din plastic, când au aflat că, de fapt, erau cadavre reale, au trăit un adevărat șoc.

„A trebuit să intru într-un rezervor imens, în care era mult noroi și schelete - despre care credeam că sunt din plastic, însă am aflat mai târziu că erau cadavre reale. A fost un adevărat coșmar” a spus JoBeth Williams, în urmă cu ceva timp.

Mai mult de atât, actrița de la Hollywood a dezvăluit că scena pe care a jucat-o într-un rezervor plin de cadavre reale a durat cinci zile.

„Am fost în noroi în fiecare zi timp de patru sau cinci zile, cu schelete în jurul meu. În inocența și naivitatea mea, am presupus că acestea nu erau schelete reale. Am presupus că erau niște schelete din cauciu sau plastic. Am aflat, ulterior, la fel ca întreaga echipă, că erau, de fapt, cadavre reale, pentru că era mult mai scump să faci schelete false din cauciuc. Și toată lumea s-a speriat când a aflat”, a mai spus actrița de la Hollywood.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest