Ce ar face Carmen Grebenișan dacă ar fi înșelată: „Sunt o persoană dominantă”

 

Influencerița a vorbit deschis despre relația pe care o are cu soțul ei Alex Militaru, inclusiv despre problemele cu care se confruntă și au determinat-o să ajungă la psiholog.

 

Carmen Grebenișan a mărturisit că are tendința de a domina în cuplu, de a se impune. Iar acest fapt a ajuns să fie o problemă, care a făcut-o să meargă la psiholog. Deși a declarat că nu este o persoană geloasă, vedeta a precizat că îi place să controleze absolut totul în relația ei.

 

„Sunt o persoană dominantă. Probabil, arăt așa cuminte, dar sunt destul de rea. Poate rea e prea mult zis, dar sunt o persoană căreia îi place să controleze absolut tot. Nu sunt geloasă, dar îmi place să știu tot ce se întâmplă. Și chiar dacă sunt geloasă, nu îmi place să arăt că sunt geloasă, pentru că mi se pare că mă face să par slabă și nu-mi arăt niciodată gelozia, chiar dacă sunt. Poate o vede doar peretele și dau cu ceva”a spus Carmen Grebenișan, la Antena Stars.

 

De altfel, acesta a fost motivul care a determinat-o să ceară ajutorul unui psihoterapeut: „În schimb, sunt o persoană dominantă și încerc să schimb chestia asta în ultimul timp, pentru că nu este prea benefic să fie femeia dominantă, doar dacă își dorește bărbatul asta și mi-aș dori și eu să fiu într-o relație echilibrată, pentru că, până acum, am fost genul de persoană care punea la punct totul, la zid chiar și am resimțit acest comportament, care nu ajută în relație. Cel puțin în relațiile mele, nu m-a ajutat”.

 

În interviul acordat Antena Stars, influencerița a precizat că nu ar mai putea rămâne împreună cu un bărbat care ar înșela-o: „Aș putea să trec peste, dar nu aș putea să continui relația, deci s-ar termina relația. Aș putea să înțeleg motivele pentru care a făcut asta, însă nu aș putea să continui cu aceeași persoană. Sunt înțelegătoare, înțeleg foarte multe aspecte ale vieții, dar asta nu înseamnă că trebuie să continui în aceeași situație sau să înțelegi omul chiar până la sfârșit. Poate are o problemă, o traumă din copilărie. Înțeleg, dar nu înseamnă că trebuie să continui cu el”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest