Ce ar fi vrut să își achiziționeze Ștefania cu marele premiu de la Asia Express: „Mi-am dorit foarte mult”

 

Finala „Asia Express” s-a dat între două dintre cele mai puternice echipe: Ștefania - Speak și Răzvan Fodor - Sorin Bontea. Și chiar dacă nu puține au fost dățile în care cei patru participanții au dovedit că au șanse egale de a pune mâna pe marele premiu, soarta le-a zâmbit “Reactoarelor”, astfel că cei doi amorezi au trăit dezamăgirea vieții lor.

Ștefania a declarat, de nenumărate ori, pe parcursul competiției că este o fire extrem de competitivă care nu știe să piardă, astfel că gândul de a ajunge pe locul doi la finish-ul de pe “Drumul Comorilor” nici nu a existat vreodată, mai ales că deja își făcuse planuri cu premiul de 30.000 de euro.

Printre produsele pe care și-ar fi dorit să și le achiziționeze se numărat și... un telefon. Pe care, și fară banii de la Asia Express, și l-a cumpărat, în cele din urmă, după cum a dezvăluit în cadrul emisiunii “Xtra Night Show”: “Mi-am dorit foarte mult să-mi cumpăr un telefon nou și mi-am cumpărat oricum”.

Au ieșit pe locul doi

Indiferent că nu au pus mâna pe marele premiu, Speak și Ștefania au trăit experiența vieții lor și au depășit obstacole care le-au făcut relația mult mai puternică decât a fost vreodată. Cei doi amorezi s-au logodit chiar în timpul competiției, astfel că de pe “Drumul Comorilor”, Speak și Ștefania s-au întors cu cel mai mare premiu: dragostea dintre ei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest