Ce are de gând să facă interlopul Dan Cioară, după ce Beatrice Tican i-a furat bunurile din casă?

 
+2 click pentru
galerie

Uluitor! Un celebru interlop din centrul Bucureştiului a fost prădat chiar de către femeia pe care o iubea, şi anume fotomodelul Beatrice Tican. Povestea lui Dan Cioară, bărbatul căruia i-au dispărut lucruri din casă în timp ce era reţinut te va lăsa cu gura căscată.

Ceea veţi vedea în imaginile de mai sus nu este o casă de milionar. E căminul unui celebru interlop care susţine că a fost furat în timp ce era reţinut. Cine i-a subtilizat mai multe lucruri? Chiar soţia lui. 

"Ăstă era cuibușorul de nebunii unde s-a răsfățat a încercat să profite că am fost reținut și prin prismă ei prin mizeriile pe care le-a făcut," a declarat Dan Cioară, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Dan Cioară, interlopul care a fost eliberat acum trei săptămâni, a avut parte de un şoc atunci când a ajuns acasă.

"Am ajuns acasă și am fost surpins nu am mai avut laptop, bijuterii, telefoane. Dacă nu are din ce trăi, le-a luat și le-a dus la amanet, bunurile și bijuteriile," a adăudat Dan Cioară.

Află mai multe detalii despre ce are de gând să facă Dan Cioară după acest incident, urmărind un interviu exclusiv în materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest