Ce au spus părinții lui Edward Sanda despre întâlnirea cu Pavel Stratan și soția sa: „Am stabilit lucruri serioase”

 

În cadrul unui interviu oferit în exclusivitate pentru Antena Stars, părinții lui Edward Sanda au povestit cu lux de amănunte cum a decurs prima întâlnire cu părinții Cleopatrei Stratan, fata care i-a pus pe jar inima fiului lor.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan reprezintă unul dintre cele mai fresh cupluri din showbiz-ul autohton, la ora actuală. Cei doi sunt extrem de îndrăgostiți unul de celălalt, iar acest lucru se vede din dedicațiile de dragoste pe care și le fac ori de câte ori au ocazia, cât și din modul în care se comportă unul cu celălalt.

Chiar dacă toată lumea a crezut că între cei doi este vorba doar de o idilă temporară, iată că lucrurile nu stau deloc așa. Iar drept dovadă stă întâlnirea de gradul zero dintre părinții lui Edward Sanda și părinții Cleopatrei Stratan.

Ce au spus părinții lui Edward Sanda despre întâlnirea cu „cuscrii”

Tatăl și mama artistului au dezvăluit că au fost plăcut impresionați de modul în care au fost primiți de părinții Cleopatrei Stratan, cât și de felul lor de a fi. Cei doi i-au descris pe Pavel Stratan și pe soția sa ca fiind „niște oameni deosebiți, extrem de calzi, primitori și distractivi”.

Iar pentru că prima întâlnire a fost un succes, cei patru s-au întâlnit și a doua oară, unde lucrurile au fost mai relaxate pentru că se familiarizaseră unii cu ceilalți.

Mai mult de atât, mai în glumă, mai în serios, tatăl lui Edward Sanda a spus că la ultima întâlnire au stabilit „lucruri serioase: nunta, botezul”. Dacă a fost doar o simplă glumiță, rămâne de văzut.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest