Ce avere au de împărțit Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf la divorț: „Dacă aș renunța la meseria mea, aș trăi încă 20 de vieți”

 

Ce avere au de împărțit Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf la divorț. În ultimele luni, celebra impresară și soțul ei au fost în atenția presei. În trecut, acesta a dezvăluit că va pune punct relației pe care o are cu Anamaria Prodan, însă aceasta a negat vehement toate mărturiile soțului. Acum, Reghe a dezvăluit public că a depus actele pentru divorț, iar tot ce urmează este ca averea lor să fie împărțită corect.

Ce avere au de împărțit Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Sexy impresara și Reghe au trăit împreună o frumoasă poveste de dragoste, care a durat timp de 15 ani. Deși ultimele luni au fost pline de speculații referitoare la un posibil divorț între cei doi, antrenorul a clarificat întreaga situație și a dezvăluit că a depus deja toate actele pentru a pune punct căsniciei.

Anamaria Prodan a fost cea care a negat vehement de fiecare dată aceste speculații. Se pare că impresara ar fi luptat în continuare pentru fericirea familiei, însă Laurențiu Reghecampf este hotărât să pună punct relației.

Ce avere au de împărțit Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf la divorț. Acum totul este clar pentru căsnicia lor. Antrenorul Universității Craiova a depus actele de divorț, iar în scurt timp cei doi for fi nevoiți să își împartă averea. Anamaria Prodan a dezvăluit în urmă cu mai mult timp care la ce sumă se ridică averea pe care o au cei doi. Se pare că impresara și copiii ei ar putea trăi liniștiți încă 20 de vieți de acum încolo.

'Am evoluat! E normal să am mai multe brățări în fiecare an, că muncesc. Eu și când eram mică, aveam lanț de aur, când lumea nu știe ce e aia. Eu fac parte din ăia din Forbes care nu își doresc să apară. Eu am bani, am avere. Îți dai seama că știu câți bani am, că îi socotesc. Dacă acum aș renunța la meseria mea, aș trăi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane', a explicat Anamaria Prodan, la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest