Ce buchete de mireasă sunt potrivite pentru vara anului 2020?

 
+6 click pentru
galerie

Anul acesta nu este unul ideal din punct de vedere al organizării nunților. Dacă aveai plănuit un eveniment cu foarte mulți invitați și nu vrei să faci nici un compromis din acest punct de vedere, sigur ai reprogramat nuntă pentru anul viitor. Însă, dacă nimic nu poate stă în calea fericirii tale și dacă ai ajuns la concluzia că poți să petreci cea mai frumoasă zi din viață ta alături de doar câteva persoane, îți urăm ,,Casă de Piatră” în avans și sperăm să ai o petrecere de neuitat! 

Dacă te căsătorești vara această, cu siguranță toate pregătirile sunt deja pe ultima sută de metri și mai rămân de stabilit anumite detalii, printre care se află și buchetul de mireasă. Dacă nu te-ai hotărât încă la un model anume, în continuare îți vom prezența cinci buchete de mireasa ideale pentru vara anului 2020. 

Dacă îți dorești un buchet cu nuanțe de roșu, grena și portocaliu, alegerea ideală este un Buchet De Mireasă Orhidee Și Trandafiri. Foarte multe mirese optează pentru buchete cu trandafiri, datorită simbolisticii lor. Însă, ar fi bine să îți îndrepți atenția și spre buchetele de mireasă cu orhidee. Acestea sunt considerate flori regale și conferă un aspect cu adevărat deosebit celui mai frumos buchet pe care îl vei avea vreodată. Superbul buchet este format din cale portocalii, orhidee, trandafiri roșii, germini grena, viburnum berry, mure, leucospermum nutan, pampas și alte materiale.

Următorul produs își merită numele: Buchet De Mireasă Charming. Așa cum și modă evoluează de la an la an, era normal că și tendințele în materie de flori să se schimbe periodic. Dacă vei caută buchete de mireasă de acum zece ani de exemplu, vei observă că la modă erau în special cele din trandafiri albi sau roz, buchete uniforme, atent studiate. Acest buchet este total opus față de ceea ce se purta atunci și este o evoluție care ne place la nebunie. Este format din  minirosa roz, trandafiri O'hara, asclepias, ozothamnus, matthiola, astrantia, hypericum, eucalipt și alte materiale.

Adori bujorii și îți dorești un buchet de mireasă diferit, care să includă și aceste flori superbe? Ce spui despre un Buchet De Mireasă Trandafiri Vuvuzela Și Bujori Roz? Cu siguranță te va cuceri aspectul neobișnuit al acestuia, datorat și firelor de eucalipt folosite. Este un buchet ideal dacă îți plac nuanțele de lila și dacă acestea se regăsesc și în tematică nunții tale. În componentă buchetului se regăsesc următoarele: bujori roz,  hortensie lila, trandafiri vuvuzela gold, matthiola peach, alchemilla, minirosa, eucalipt și alte materiale.

Pentru miresele care sunt în căutarea unui buchet care să atragă atenția într-un mod pozitiv, avem o recomandare perfectă: Buchetul De Mireasă Matthiola Și Hortensie. Acesta se remarcă atât datorită florilor ce intră în componentă lui, dar și culorilor aprinse, care se vor vedea excelent mai ales în poze. Este un buchet pentru o mireasă îndrăzneață, care va atrage foarte multe complimente. În componentă lui se regăsesc următoarele flori: anthurimu lila, matthiola mov, lisianthus mov, astrantia mov, mure, hortensie mov,  cale mov, eucalipt și altele. 

Ultima recomandare din această serie este un buchet diafan, ideal pentru miresele delicate și romantice: Buchetul De Mireasă Hortensie Albă Și Bujori Albi. Sunt florile ideale pentru mirese ce își doresc un buchet clasic, care să nu creeze un contrast prea mare între acesta și rochie. 

Sperăm că ți-au plăcut recomandările noastre și că vei ține cont de ele în momentul în care îți vei alege buchetul de mireasă! 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest