Ce cadouri de sute de mii de euro le-a făcut Ilie Năstase fiicelor sale din căsnicia cu Amalia

 

Ilie Năstase nu își neglijează deloc fiicele pe care le are cu Amalia, chiar dacă cei doi au divorțat în urmă cu ceva timp. Fostul mare tenismen a cheltuit o sumă senzațională pentru a le face pe plac fetelor sale!

Pentru că își dorește ca fiicelor sale să nu le lipsească nimic, Ilie Născase a scos din buzunar sute de mii de euro pentru a le asigura viitorul celor două fete. Astfel că, fostul mare tenismen a achiziționat câte un apartament pentru fiicare fiică în valoare de 80.000 de euro, în Mamaia Nord. Locuințele se află într-un imobil ridicat de fratele Simonei Halep.

Deși mariajul cu Amalia a luat sfârșit, Ilie Năstase nu și-a neglijat niciodată fiicele, fiind mereu sprijinul necondiționat al Alessiei și al Emmei. Mai mult de atât, Nasty plătește o pensie alimentară colosală pentru cele două fete ale sale, iar totul ca să se asigure că nu le lipsește nimic.

„Anul trecut, Ilie le-a dat copiilor un milion de euro. Nu ştiu cum a achitat, dar vă spun cât a dat. Le dă de la 300.000 de euro în sus. Întrebaţi-o pe ea că ştie cel mai bine. Nu mă interesează din ce trăieşte ea, dacă se mai ocupă cu ceva sau dacă mai are vreo firmă, dar soţul meu este generos şi are grijă de copiii lui”, explica atunci Brigitte Sfăt, pe vremea când era căsătorită cu Năstase.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest