Ce calități trebuie să aibă bărbatul perfect pentru Nicoleta Voicu: „Trebuie să mă accepte și în pijamale și papuci”

 

La 50 de ani, cântăreața are gânduri de măritiș. Drept urmare a făcut pentru telespectatorii Antena Stars portretul robot al bărbatului perfect din viața ei.

 

Nicoleta Voicu, 50 de ani, s-a săturat de singurătate și a decis să este momentul să-și găsească jumătatea. Artista este mai hotărâtă ca niciodată să se mărite, însă viitorul partener trebuie să îndeplinească anumite standarde, care nu sunt însă imposibil de atins. După zeci de ani de experiențe mai puțin plăcute, între care se numără și Gheorghe Turda, artista știe ce își dorește de la bărbatul care o să-i fie alături.

 

„Un bărbat care să înțeleagă și urcușurile și coborâșurile acestei meserii. Trebuie să mă accepte și în pijamale, și ciufulită și în papuci, când ies cu câinele afară. Nu sunt așa scoasă din cutie tot timpul și sunt oameni care la greu mai rup ușile, care la o problemă de sănătate mai rup pragurile. Vreau un om pe care să-l simt acolo nu doar la bine, ci mai ales la greu”, a spus artista la Antena Stars.

 

Interpreta de muzică populară susține că a avut admiratori, dar legătura lor a rămas doar la nivelul de „mesaje și telefoane”, pentru că simțea teama lor de a se afișa cu ea în public: „Se consumă totul la nivel de mesaje, de telefoane, iar eu nu pierd timpul și simt intenția oamenilor, dar simt și teama lor. În viața mea au fost trădări”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest