Ce condamnare a primit Margherita de la Clejani, după ce a condus sub influența drogurilor

 


Ce pedeapsă a primit Margherita de la Clejani pentru că a condus sub influența drogurilor. Una dintre cele mai controversate vedete din showbizul românesc este Margherita de la Clejani. Aceasta a intrat în atenția presei datorită aparițiilor sale, dar și a scandalurilor în care a fost implicată. În mai 2020 aceasta a fost surprinsă conducând sub influența substanțelor interzise. Acum, ea este condamnată penal și are de plătit o sumă uriașă de bani!

Margherita de la Clejani reprezintă una dintre cele mai controversate persoane din showbizul românesc. Ea a fost condamnată penal în dosarul în care este acuzată că a condus sub influența substanțelor stupefiante. Tânăra are de achitat o amendă uriașă sau poate petrece 200 de zile după gratii. În plus, i s-a interzis categoric dreptul de a conduce începând de astăzi.

Momentan Margheritei i s-a interzis să mai conducă pentru o perioadă nedeterminată și i s-a acordat o amendă în valoare de 16.000 de lei. Dacă aceasta nu o achită, va fi nevoită să petreacă 200 de zile în închisoare.

Margherita de la Clejani a fost surprinsă de către polițiștii rutieri conducând sub influența drogurilor. Aceasta a fost condamnată penal și a primit o amendă în valoare de 16.000 de lei. În cazul în care vedeta nu va achita integral suma, aceasta va fi nevoită să petreacă 200 de zile în închisoare.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest