Ce condiții a impus Nicoleta Luciu ca să se întoarcă în televiziune. Nu vrea să stea la discuții!

 

Nicoleta Luciu se întoarce în televiziune? Poate că da, poate că nu... Totul depinde de angajator, dacă va accepta condițiile pe care le-a impus pentru revenire.

Nicoleta Luciu a dispărut de o bună perioadă de timp din lumina reflectoarelor. Vedeta și-a îndreptat toată atenția spre viața de familie și s-a dedicat exclusiv creșterii și educației copiilor săi.

„Nicoleta are cu totul altă viață de când a renunțat la televiziune, ea s-a axat în totalitate pe familie și copii. Dieta ține, așa cum o știți, ba se îngrașă, ba slăbește, dar de când o știu e tot la dietă.”, au declarat surse din anturajul Nicoletei Luciu pentru Ciao.ro.

Nicoleta Luciu s-a mutat în Miercurea-Ciuc, alături de soțul ei și a renunțat la viața agitată din Capitală pentru liniștea din sânul familiei... până acum! După ani și ani, vedeta este pregătită să revină pe micile ecrane, însă sub anumite condiții: salariul să fie mare și să poată face naveta la Miercurea Ciuc.

„În televiziune s-ar întoarce însă isi dorește un proiect care să i se potrivească, să fie și bine plătită și să poată face și naveta la Miercurea Ciuc la copii. Dacă ar fi o emisiune săptămânală cu siguranță i-ar conveni”, au declarat aceleași surse. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest