Ce condiții i-a impus Biancăi Drăgușanu lui Alex Bodi ca să se împace: „Sunt la stadiul de discuții”

 

Pentru că după despărțirea de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu s-a simțit trădată și rănită, din cauza informațiilor din intimitatea mariajului, pe care, afaceristul le-a scos la iveală, blondina i-a impus o serie de condiții, pe care, fostul soț, trebuie să le respecte, dacă își dorește, cu adevărat, împăcarea.

În cadrul unui interviu exclusiv oferit pentru Antena Stars, Bianca Drăgușanu a dezvăluit că deși încă este rănită și dezamăgită, a fost de acord să îi mai acorde o șansă lui Alex Bodi, dacă și numai dacă, acesta încearcă să se schimbe de dragul ei. Mai mult decât atât, blondina a mărturisit că motivul pentru care se află în casa lui este acela, de a semna un contract de confidențialitate, care-l va împiedica pe Bodi să mai ofere detalii din intimitatea cuplului.

 „Am aterizat forțat în casa lui. Eu respect legea, dar am venit pentru că trebuia să semnăm un contract care presupune niște clauze de confidențialitate și sunt la stadiul de discuții, despre ce trebuie să se întâmple. Eu sunt supărată, rănită, dezamăgită, dar sunt de acord să îi dau un timp în care să văd că ceea ce spune este echivalent cu ceea ce face. Vreau să îmi dea o dovadă a maturității și să îmi demonstreze că se poate schimba și i-am promis că o să îi acord această șansă, ca să văd dacă se poate schimba.” a spus Bianca Drăgușanu.

Chiar dacă nu a vrut încă să se pronunțe asupra faptului dacă formează sau nu, din nou, un cuplu, Bianca a ținut să precizeze că evoluția relației dintre ei doi, depinde doar de el și de schimbările pe care le va face de-a lungul timpului.

„Nu ne pronunțăm, dar consider că el trebuie să dea dovadă de maturitate și să îsi dea seama că este foarte nociv orice cuvânt pe care îl poate spune. Eu doar îmi doresc să văd fapte înaintea vorbelor și încerc să cred că tot ceea ce spune este în concordanță cu ceea ce vrea să facă. I-am cerut ca începând de astăzi, să nu mai facă declarații despre viața noastră privată.” a completat blondina.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest