Ce crede Cosmina Păsărin despre căsătorie: ”Mai degrabă un parteneriat solid!”

 

Dacă majoritatea fetelor visează ziua în care vor îmbrăca rochia alba de mireasă, Cosmina Păsărin are o abordare total diferită.

 

Cosmina Păsărin trăiește o frumoasă poveste de dragoste, însă nu are în plan să facă marele pas la care majoritatea femeilor visează. Bruneta are o abordare personală, diferită față de a majorității, în privința căsătoriei. Chiar dacă spune că simte ceva emoții când vede tineri căsătoriți, nu are în plan să facă acest pas. În exclusivitate la Antena Stars ea și-a exprimat opiniile vis-à-vis de acest subiect.

 

„Eu nu sunt o persoană care s-a gândit la acest aspect sau la această etapă a vieții (n.r. la căsătorie) de-a lungul timpului. De ce? Nu știu să îți spun. Pur și simplu cred că așa sunt construită. Nu am făcut un scop din asta, nu a reprezentat o miză pentru mine, nu am vrut să fac neapărat acest pas și tocmai de aceea, acum cu atât mai mult sunt mai liniștită din punctul ăsta de vedere, pentru că nu e ceva ce simt că trebuia să fac și nu am făcut”, a mărturisit Cosmina Păsărin, pentru Antena Stars.

 

Vedeta apreciază că un parteneriat solid, încrederea în cel de lângă tine sunt mult mai importante decât legămintele în fața autorităților statului ori a celor religioase. „E ok așa, adică e perfect în regulă. (...) A nu se înțelege că eu am o problemă în general cu căsătoria. Ba chiar sunt și momente când mă emoționez dacă, de exemplu, văd tineri căsătoriți sau văd imagini de la nunta cuiva, dar nu e ceva ce mi-am dorit neapărat să trăiesc, adică în interior, pur și simplu, nu am acea trăire. Și da, este important de precizat că mai degrabă ai un parteneriat solid, o relație care funcționează oricum, indiferent de aceste detalii decât să nu lași timp cunoașterii atât cât ar trebui și să faci repede acești pași pentru că trebuie. Adică mai degrabă ai un partener cu care te înțelegi sau o parteneră cu care te înțelegi, cu care rezonezi, cu care ești compatibil”, a adăugat vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest