Ce dar de nuntă a primit Brooklyn Beckham, din partea părinților, după ce și-a anunțat logodna: „Sunt incredibil de generoși”

 

Brooklyn Beckham va primi un cadou grandios din partea părinților săi, după ce a anunțat că a cerut-o în căsătorie pe iubita sa. Victoria și David Beckham sunt dispuși să facă orice pentru fiul lor proaspăt logodit.

Recent, Brooklyn Beckham a anunțat logodna cu Nicola Pelz, iar vestea a făcut înconjurul lumii. Potrivit presei internaționale, Victoria și David Beckham deja au decis ce cadou le vor oferi celor doi după ce se vor căsători, iar noi putem spune doar atât: nu valorează puțin deloc!

Atât Victoria, cât și David Beckham au costruit un adevărat imperiu în zona imobiliarelor, proprietățile deținute fiind evaluate la 62 de milioane de lire sterline. Astfel că, părinții lui Brooklyn le vor oferi lui și iubitei sale o casă, în care să își înceapă viața de tineri însurăței.

"Deşi îşi vor petrece foarte mult timp în America, Brooklyn vrea ca el şi Nicola să se stabilească la Londra. Victoria şi David s-au oferit să le cumpere o casă, ca şi dar de nuntă.

Sunt incredibil de generoşi, dar se comportă exact ca nişte părinţi mândri, care vor să ajute cât mai mult. Brooklyn caută deja o proprietate în estul Londrei.", a declarat o sursă pentru The Sun.

A făcut anunțul pe internet

 Fiul lui David Beckham a făcut anunțul pe pagina sa persoană de instagram, unde și-a declarat dragostea petnru logodnica sa și unde a dezvăluit că își dorește să fie tată.

„Sunt cel mai norocos bărbat din lume. Acum două săptămâni, i-am cerut sufletului meu pereche să se căsătorească cu mine şi ea a spus da. Îţi promit să fiu cel mai bun soţ şi într-o zi, cel mai bun tată. Te iubesc”, a scris Brooklyn Beckham pe instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest