Ce decizie radicală a luat Adriana Iliescu în privința educației fiicei sale, deși este foarte bolnavă

 

Adriana Iliescu a luat o decizie radicală în ceea ce privește educația fiicei sale, deși femeia în vârstă de 83 de ani se confruntă cu mari probleme de sănătate!

Adriana Iliescu a fost dată dispărută, după ce mai bine de trei săptămâni nu a mai fost văzută de nimeni. Cea mai bătrână mamă din România nu a putut fi contactată nici prin cele două telefoane, ambele fiind dezafectate.

“Nu știm ce se întâmplă cu dânsa. Am înțeles că ar avea telefoanele tăiate pentru neplată, așa zicea o vecină zilele trecute. Pe afară nu am mai văzut-o de 2-3 săptămâni, deși dânsa iese la magazin. Poate se simte rău, cine știe. Pe fată am mai văzut-o. Dacă se întâmpla ceva grav, sigur ne spunea Eliza. O să ne interesăm”, ne-a spus o colocatară a blocului din Drumul Taberei.

Ce decizie radicală a luat în privința fiicei sale

În ciuda faptului că s-a baricadat în propria casă, Adriana Iliescu pare că nu se teme de noul coronavirus, iar asta pentru că și-a trimis fiica, elevă în clasa a XI-a, la școală. Deși conform ministrului Sănătății, copiii care au părinți cu comorbidați nu sunt obligați să vină în instituțiile de învățământ, ci pot învăța online, cea mai bătrână mamă din România a decis că cel mai bine pentru fata ei, Eliza, este să meargă la liceu și să își continue studiile ca un elev normal.

Este cea mai bătrână mamă din România

Adriana Iliescu a intrat în atenția tuturor după ce în 2004 a adus pe lume o fetiță complet sănătoasă, la incredibila vârstă de 67 de ani. În prezent, fiica sa are 16 ani și este clasa a XI-a la liceul Dimitrie Paciurea din București.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest