Ce declarație de dragoste controversată i-a făcut George Burcea, noii sale iubite, Viviana

 

George Burcea și Viviana Sposub formează unul dintre cele mai noi și inedite cupluri din lumea mondenă românească. Deși încă este legat de Andreea Bălan, actorul s-a îndrăgostit nebunește de frumoasa asistentă TV, iar drept dovadă stă ultima declarație de amor, pe cât de frumoasă, pe atât de controversată!

Dacă la început au încercat să ascundă povestea de amor pe care o trăiesc, acum, George Burcea și Viviana Sposub și-au asumat, în totalitate, relația, mai ales că din cauza infectării cu noul coronavirus, cei doi au fost nevoiți să se și mute împreună.

Pe contul său de socializare, George Burcea a urcat o imagine cu Viviana Sposub care privește apusul soarelui, la malul mării. Însă ce ne-a atras atenția a fost declarația subtilă de dragoste pe care i-a făcut-o acesteia.

La imaginea postată, George Burcea a ales ca melodie care să ruleze pe fundal, piesa lui Connect-R în colaborare cu Nane, respectiv „Drogul meu Neinterzis”. O declarație de amor superbă, dar controversată, zicem noi, din cauza problemelor pe care actorul le-a avut la începutul anului cu legea, după ce a fost prins de oamenii legii drogat la volan.

Exaltată de gestul noului iubit, Viviana Sposub a repostat imaginea publicată de George Burcea, dând de înțeles că împărtășește sentimentele pe care actorul le nutrește pentru ea!

Ce părere are mama Vivianei de relația fiicei sale cu George Burcea

Recent, Viviana a dezvăluit că deși mama ei se bucură foarte mult pentru fericirea ei, este destul de afectată de lucrurile care apar în presă și de modul în care toată lumea se dă cu părerea despre relația ei.

„Mama este fericită pentru că eu sunt fericită. Cu siguranță, îl apreciază foarte mult pe George. Dar ea trăiește foarte intens tot ce e public despre relația noastră.”, a mai spus asistenta TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest