Ce diagnostic a primit Liviu Vârciu după ce a ajuns pe mâna medicilor. Prezentatorul TV a fost supus unui test RMN

 

Liviu Vârciu a dezvăluit ce diagnostic i-au pus medicii după ce a ajuns de urgență la spital. Artistul a aflat problema de sănătate de care suferă în urma unui RMN.

Liviu Vârciu a trecut prin clipe grele din cauza unei răceli puternice. Artistul a luat tratament și a apelat și la trucurile naturiste știute de la bunici, dar nimic nu l-a ajutat să se simtă mai bine. Artistul a mers de urgență la spital și a fost testat pentru COVID-19. Rezultatul a fost negativ, chiar dacă Liviu Vârciu a dezvăluit că nu avea miros. Cu toate astea, problleme de sănătate îi dădeau în continuare mari bătăi de cap. 

În urma efectuării unui test RMN, medicii au reușit să-i pună artistului și un diagnostic. Mai exact, Liviu Vârciu a aflat că are o sinuzită care nu a fost tratată în urmă cu mai mulți ani și din cauza acesteia are acum de suferit.

 “Am stat la pat în ultimele zile de m-am săturat, vă spun sincer. Am stat fie acasă, fie prin spitale, fie ele private sau de stat. Despre analize ce să mai vorbesc? Mi-am făcut RMN la cap, analize la plămâni, o groază de teste antiCOVID-19, toate ieșite, din fericire cu rezultat negativ.

Am avut ceva noroc în ultimele zile, când după un RMN făcut la Spitalul Militar, medical de acolo, o doctoriță foarte simpatică, susține că totul mi se trage de la o nenorocită de sinuzită. M-a întrebat dacă mă confrunt cu așa ceva și am răspuns pozitiv!”, a spus Liviu Vârciu pentru impact.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest