Ce dietă a urmat Alina Eremia pentru silueta de vis: „Carbohidrații îi consum doar în anumite zile”

 

Dacă la începutul carierei, silueta Alinei Eremia era puțin mai... rubensiană, iată că acum artista se numără printre cele mai sexy vedete din showbiz-ul autohton. Secretul? O dietă pe care a urmat-o cu sfințenie și despre care a vorbit cu lux de amănunte.

Alina Eremia a pornit în lumea mondenă cu pași mici, dar siguri! Și chiar dacă la începutul carierei nu avea silueta dorită, cu timpul, vedeta a reușit să ajungă la numărul de kilograme dorit, iar de atunci s-a menținut într-o formă de invidiat.

Vedeta a mărturisit că ziua ei debutează cu un mic dejun destul de „sărăcăcios”, pe care încearcă să îl ia la o oră mai târzie, ca senzația de sațietate să existe un termen cât mai îndelungat pe parcursul orelor de muncă.

Cât despre ce consumă a vorbit chiar ea: „În principiu mănânc iaurt grecesc cât mai slab în grăsimi, cu fulgi, fără zahăr, sau nuci, ori omletă din albușuri de ou cu niște legume alături”, spunea artista, în urmă cu ceva vreme.

Mai mult de atât, vedeta a mărturisit că a scos dulciurile cu zahăr din planul ei nutrițional și preferă să „se îndoape” cu proteine și grăsimi benefice, în detrimentul alimentelor bogate în calorii.

„Carbohidrații îi consum doar în anumite zile și mănânc de exemplu orez fiert și atât fără nimic altceva, iar în ceea ce privește pastele, nu mănânc mai mult de 100 de grame”, a mai spus artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest