Ce face Alex Velea cât timp Antonia este în Italia: "Ea e plecată cu avionul, eu sunt plecat cu capul!"

 
+2 click pentru
galerie

Antonia a plecat în Italia pentru a-şi vizita fetiţa, iar Alex Velea a rămas singur şi trebuie să-i facă faţă lui Dominic. Chiar dacă este pentru prima oară când rămâne doar el cu bebeluşul, se descurcă foarte bine, mai ales că este ajutat de foarte multă lume.

"Ea e plecată cu avionul, eu sunt plecat cu capul! Acum bebe stă cu bunicii din partea tatălui!," a declarat Alex Velea, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Alex Velea a rămas singur cu bebeluşul în România şi pare că face faţă cu brio. Noroc cu bunicii care îi întind câte o mână de ajutor. E pentru prima dată de când au devenit părinţi când Antonia şi Alex sunt departe unul de celălalt. Iar când dorul de iubită devine prea mare, Dominic îl alină.

"Când nu lucrează, iese şi cu bunicii din partea mamei. Familia ne ajută. (...) Noaptea, sincer să fiu, prefer să îi simt căldura fiului meu, acolo în stânga. Bine, şi căldura mamei dar vrei să mă dau în fapt cu toate? Ne dă trezirea, plânge un pic, după care mai adoarme până pe la 8, şi după aia stăm treji până pe la 10 când mănâncă şi atunci începe ziua cu adevărat pentru el. Cum te surprinde acum, căci în fiecare zi descoperi câte ceva nou, cred. Plânge, scoate sunete, uneori mai înalte decât Mihai Trăistariu. Îşi face buziţa asta aşa şi eu cred că vrea să mă pupe, uite cum vrea să mă pupe!  Mă bucur că e sănătos, îi mulţumesc lui Dumnezeu că a venit în viaţa noastră şi mă rog să fie un om bun," a mai spus Alex Velea.

Află mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest