Ce gest a făcut Flick de dragul iubitei. Asta spune multe despre relația lor!

 

Flick își răsfață, își iubește și își plimbă peste tot iubita, așa cum nu ar fi crezut cineva că se va întâmpla vreodată! Am aflat ce gest a făcut omul de radio pentru iubita sa, dar și ce destinații au bifat cei doi în acest weekend! 

Crema lumii mondene a dat fuguța pe litoral, însă Flick și iubita lui și-au făcut băgăjelul și au plecat la munte, la relaxare și aer curat. În ultima perioadă cei doi sunt de nedespărțit și își petrec tot timpul liber împreună. Îmbrăcați foarte lejer și cu zâmbetul pe buze, Flick și frumoasa lui iubită au făcut risipă de gesturi tandre, au râs, s-au pozat și s-au filmat în ipostaze romantice, exact ca doi îndrăgostiți.

Flick este un bărbat norocos, iar de data aceasta a tras lozul câștigător. Denisa este femeia care l-a făcut după mulți ani sa iubească din nou. Denisa Hodișan este originară din Oradea și a câștigat mai multe premii, datorită frumusetii sale precum Miss Planet 2019, dar și Miss Balkan 2018. Iar așa cum era și normal, „Domnul Rimă” este taare mândru de femeia care stă la brațul lui!

Cum și-au început relația

„Într-o perioadă rea s-au întâmplat și lucruri bune. Nu a fost tocmai la îndemână. Eu cred că a fost de bun augur. Eu tot plecam, dar acum, cu perioada asta, am mai mult timp. A fost o chestie foarte tare, noi ne-am descoperit pe parcurs. Ne apuca șapte dimineața la telefon. Stăteam pe videocall foarte mult, ne uitam la filme împreună, am luat masa împreună pe videocall, am băut și câte un pahar de vin, eu la București, ea la Oradea”, a dezvăluit Flick la XNS.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest