Ce gest demn de laudă a făcut fiica lui Gică Hagi în trafic. E vedetă la Hollywood, dar nu ignoră oamenii săraci/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Kira Hagi a făcut un gest de omenie, chiar dacă a debutat ca artistă la Hollywood, iar noi avem dovada! Iar asta datorită paparazzilor Spynews.ro care au surprins imagini incredibile cu fiica lui Gică Hagi.

Gică Hagi are de ce să se considere un bărbat tare mândru. Kira, fiica sa, nu uită de cei săraci, chiar dacă acum este o actriță internațională. Paparazzii SPynews.ro au surprins-o pe fiica „Regelui” în trafic. În timp ce stătea la un semafor, un om al străzii i-a întins mâna pentru a-i cere mărunțiș.

Kira nu a stat deloc pe gânduri. A deschis imediat geamul mașinii și i-a dat omului străzii cât a avut la îndemână, după care și-a continuat drumul mai departe.

După ce a făcut slalom printre mașini, fiica lui Gică Hagi s-a oprit în dreptului unui cunoscut teatru din Capitală. Îmbrăcată lejer, Kira s-a dat jos din mașină și după ce și-a luat o geanta imensă și sticla de apă, s-a îndreptat spre intrarea teatrului. Acolo unde, cu siguranță pregătește noi proiecte.

Muncește pe brânci pentru a-și îndeplini visul

Studentă la facultatea de teatru şi film din Los Angeles, Statele Unite ale Americii, Kira, fiica lui Gică Hagi, nu mai are timp de nimic altceva, decât de studiu, motiv pentru care nu puține sunt dățile când prietenii de pe conturile de socializare o dau dispărută.

"Stau de dimineaţa până noapte pe platourile de filmare. Fie în spatele camerelor de luat vederi, fie în faţa lor”, a ţinut să precizeze Kira. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest