Ce gest din dragoste a făcut Chef Sorin Bontea pentru soția sa. Dovada că este un romantic incurabil/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Chiar dacă este unul dintre cele mai cunoscute personaje din showbiz-ul autohton, ce nu știau mulți despre Sorin Bontea este faptul că este un romantic incurabil. Celebrul chef a reușit să își țină familia departe de lumina reflectoarelor, astfel că nu de multe ori s-a expus asa cum a făcut-o de data aceasta.

Sorin Bontea a făcut un gest enorm de dragoste pentru soția sa, în timpul unei sesiuni de cumpărături. Câștigătorul sezonului trei „Asia Express” și-a surprins partenera de viață nu cu o floare, ci cu un cărucior plin de ghivece cu flori, care mai de care mai frumoase.

Mândru din cale-afară de gestul său, Sorin Bontea a publicat o imagine pe contul său de socializare în care a dezvăluit că urmează să îi ofere toate florile soției sale, fiind catalogat de fanii săi drept un soț exemplar.

Declarație de dragoste pentru soția sa

Sorin Bontea a dezvăluit în urmă cu ceva timp că succesul pe care îl are în viața profesională se datorează în mare parte soției sale, care l-a susținut în tot ce a vrut să facă. Mai mult decât atât, celebrul bucătar a mărturisit că este partenera ideală alături de care a reușit să își clădească ce și-a dorit cel mai mult: o familie unită.

„Pentru noi o dovadă de iubire e faptul că de 31 de ani suntem împreună. Suntem genul acela de cuplu care crede în familie, în valorile ei și asta, zic eu, e foarte important într-o relație”, a mărturisit Sorin Bontea, potrivit Viva.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest