Ce gest făcut de Andreea Bălan pentru Keo i-a atras atenția lui Misty: „A ținut neapărat să-și facă simțită prezența”

 
+2 click pentru
galerie

Andreea Bălan este protagonista unei noi controverse, care, de data aceasta, nu are nicio legătură cu George Burcea. Aflată în plin scandal cu fostul soț, artista a revenit la sentimente mai bune față de Keo, fostul partener, iar gestul de reconciliere a fost observat imediat de Misty, femeia cu care cântărețul și-a întemeiat o familei.

După sfârșitul dramatic al relației cu Keo, Andreea Bălan l-a blocat pe acesta pe toate conturile de socializare pentru a uita de durerea pe care i-a cauzat-o, cât și pentru a nu mai fi la curent cu detalii din viața sa personală.

Iată ca acum, aflată în plin scandal cu George Burcea, interpreta a decis să îngroape securea războiului cu Keo și l-a deblocat, a început să îl urmărească... și să îi aprecieze câteva dintre postări, potrivit Ciao.ro

Urmăritori celor doi au observat imediat schimbarea de atitudine a Andreei Bălan, astfel că au ținut să o atenționeze pe Misty, femeia cu alături de care are și o fetiță pe nume, Arya.

„Am intrat și eu pe pagina lui Keo să văd despre ce vorbești și într-adevăr există niște like-uri recente pentru că acele postări sunt recente, chiar din această perioadă de carantină”, a spus Misty.

A sărit în apărarea Andreei Bălan

După ce internauții au ajuns la concluzia că motivul pentru care Andreea Bălan îi apreciază imaginile lui Keo este, cu siguranță, unul de interes amoros. Misty a apărat-o pe blondină mărturisind că mai pot exista și alte motive la baza interacțiunii pe conturile de socializare: „putem interpreta și, bineînțeles, necunoscând scopul sau intențiile pentru care clar a ținut neapărat să-și facă simțită, cunoscută prezența pe pagina lui Keo prin acele like-uri, strict la acele postări în care Keo cântă, foarte frumos că întotdeauna, la pian, putem deci interpreta că îl reapreciază ca artist”, a mai explicat Misty.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest