Ce gesturi bizare fac femeile atunci când sunt în intimitate. Nu ar recunoaşte niciodată – VIDEO

 

Femeile, în intimitate, recurg la anumite gesturi pe care, în public, nu le-ar recunoaște sub nicio formă. Cu siguranţă ți-am stârnit o urmă de curiozitate!

Una dintre chestiile ciudate făcute de reprezentantele sexului frumos este să-și pipăie sânii. Un alt gest, mai practic de data aceasta, este să-și tragă de inconfortabilii chiloți tanga atunci când le deranjează la posterior.

Un alt obicei este acela de a îndepărta cu mâna pielea moartă de pe tălpi. Poate părea un gest scârbos dar este foarte practicat. Și dacă tot suntem la acest capitol trebuie să specificăm că femeile au tendința să-și verifice consistența cheagurilor sângelui menstrual.

De cele mai multe ori când ajung acasă femeile ard de nerăbdare să scape din încorsetare și își arunce cât colo sutienul. Acesta fiind efectiv primul lucru pe care îl fac atunci când intră pe ușă.

O altă ciudățenie, dar și o necesitate, este aceea de a strânge părul din scurgerea de la cadă. O modalitate simplă de a desfunda instalația, dar și o particularitate a lor.

Când vremea este răcoroasă femeile tind să se epileze mult mai rar, dar asta o știai deja.

Atunci când vor să se descarce de tensiune și să tragă un plâns zdravăn, fetele apelează la melodii sau filme extrem de triste. Un fel de catharsis. Pentru mai multe ciudățenii, în filmulețul de mai jos!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest