Ce greșeli faci în dragoste în funcție de zodia ta?

 

Toată lumea visează la relația perfectă șă își dorește să întâlnească partenerul potrivit, cu care să aibă o viață frumoasă și fericită. Ei bine, lucrul acesta e destul de dificil de obținut, mai ales când nu există comunicare în cuplu. Iată cele mai frecvente greșeli pe care le poți face la capitolul dragoste, în funcție de zodia ta!

Berbec

Te "aprinzi" prea repede, atât în pat, cât şi în afara lui. Te îndrăgosteşti imediat şi fără să ai toate "datele" despre persoana respectivă, faci declaraţii şi fapte măreţe.

Taur

Cu lenea specifică zodiei tale, reacţionezi greu la ceea ce ţi se întâmplă, astfel că oamenii ajung să-şi piardă răbdarea înainte să ajungeţi prea departe. Iar dacă începi o relaţie, partenerul va simţi tot timpul că trebuie să "tragă" de tine, să facă eforturi ca să te ţină lângă el.

Gemeni

Gemenii sunt foarte comunicativi, lucru de dorit într-o relaţie. Din păcate, femeile sunt prea vorbăreţe şi ajung să spună lucruri pe care ar trebui să le ţină doar pentru ele. Ai obiceiul să spui tot despre tine din prima, astfel că dispare cam repede acea aură de mister care dă magia unui început de relaţie.

Rac

Eşti o persoană caldă şi sensibilă, iar partenerul de viaţă este totul pentru tine. Pe unii bărbaţi îi încântă asta, dar cei mai mulţi se cam sperie când văd că depinzi de ei încă de la începutul relaţiei. Trebuie să fii mai independentă şi mai sigură pe tine.

Leu

Orgoliul şi egoismul tău îţi pot strica multe relaţii dacă nu eşti atentă la felul cum te comporţi. Eşti egoistă în pat, în afara lui, peste tot. Obişnuită să fii pe primul loc, să primeşti, îţi vine greu când trebuie să faci un compromis sau când trebuie să oferi ceva persoanei iubite.

Fecioară

Îţi este greu să începi sau să păstrezi o relaţie pentru că eşti prea pretenţioasă. În primul rând, puţini sunt partenerii care corespund criteriilor tale. Ceri atât de multe de la un eventual iubit, încât cei care se înscriu în tiparul tău se sperie şi consideră că nu vor face faţă, aşa că se retrag.

Balanţă

Problema ta, când vine vorba de dragoste şi sex, este că te decizi foarte greu. Speriată să nu alegi greşit, stai prea mult să pui în balanţă fiecare decizie, o întorci pe toate părţile, ceri sfaturi, iar când te hotărăşti în sfârşit, e prea târziu.

Scorpion

Greşeala ta este că eşti prea pasională în orice domeniu, pui prea mult suflet, te dedici cu totul fără să gândeşti bine lucrurile. Deşi ai parte de multe dezamăgiri, nu te înveţi minte niciodată şi continui să te arunci cu capul înainte în orice relaţie.

Săgetător

Eşti o persoană cam schimbătoare şi foarte greu de "citit". Te aştepţi ca cel de lângă tine să-ţi ghicească gândurile, când nici măcar tu nu ştii exact de vrei de la viaţă, de la o relaţie, de la un bărbat. Combinaţia dintre pretenţiile tale şi nehotărârea ta este de multe ori fatală pentru o relaţie aflată la început de drum.

Capricorn

Capricornul este foarte introvertit, precaut, rezervat. La primele întâlniri poate fi un lucru bun, pentru că el te vede într-o aură de mister şi îi place să te descopere. Dar cu timpul îşi dă seama că nu eşti misterioasă, ci doar foarte introvertită şi că îi e greu să comunice cu tine, mai ales atunci când sunt probleme în relaţie.

Vărsător

Greşeala ta este aceea că îţi doreşti prea multă libertate. Nu spune nimeni că trebuie să stai permanent lângă iubit sau să nu-i ieşi din voie, dar trebuie să înţelegi că un cuplu are nevoie de activităţi comune - altele decât sexul - de fidelitate, încredere, comunicare.

Peşti

Ești o fire sensibilă, romantică și atragi bărbaţii puternici, dornici să protejeze o domniţă firavă. Asta până când îşi dau seama că eşti mult prea sensibilă, că nu eşti capabilă să porţi o discuţie serioasă fără să plângi sau că nu poţi rămâne singură câteva zile fără să faci reproşuri.

Sursa: unica.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest