Ce hotărâre de ultimă oră au luat judecătorii în privința averii lui Alex Bodi. Nici el nu se aștepta!

 

Magistrații au luat o decizie de ultimă oră în ceea ce privește averea lui Alex Bodi! Până și celebrul om de afaceri a fost luat prin surprindere de hotărârea luată de oamenii legii privind situația complicată cu care s-a confruntat!

Treptat, treptat, lucrurile intră pe un făgaș normal pentru Alex Bodi. După ce preț de câteva luni bune a fost privat de libertatate, dar și de bunurile pe care a susținut că le-ar fi obtinut prin ani de muncă cinstită și sacrificii, iată că afaceristul are motive să zâmbească din nou.

Magistrații au decis să îl scape de sechestru, astfel rămânând cu bunurile intacte, în urma dosarului de proxenetism în care a fost cercetat. Vă reamintim că dosarul a fost unul extrem de controversat, ieșind la iveală detalii incredibile, care nu i-au făcut deloc cinste lui Alex Bodi.

Chiar și așa, în cadrul unui interviu exclusiv acordat Antenei Stars, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a mărturisit că se bucură că a trecut printr-o asemenea experiență, pe care a catalogat-o drept o lectie de viață, din care a avut numai de învățat.

”Momentan, chiar după cele întâmplate, chiar dacă a fost o încercare foarte grea pentru mine, și cred că pentru orice, chiar vreau să subliniez că tot răul ăsta a fost spre bine. Îți dai seama de adevăratele persoanele care îți rămân alături indiferent de momentele prin care treci, de situație, chiar dacă ai sau nu nevoie de ei, important este să știi că ai pe cine te baza.

Cei care mi-au întors spatele, de fapt, și-au întors lor spatele pentru că mie nu-mi întoarce nimeni spatele, pentru că nu am nevoie de nimeni și nu am avut niciodată”, a spus Alex Bodi în cadrul unui interviu oferit pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest