Ce i-a spus fratele lui Mirel Rădoi antrenorului înainte de a se sinucide: „Fusese cu două zile înainte la mine”

 

După ce fratele lui Mirel Rădoi și-a pus capăt zilelor, selecționerul echipei naționale de fotbal din România U21 a fost puternic marcat de tragedie, mai ales că exact cu două zile înainte de sinucidere, Mihai a fost la antrenor acasă. Acum s-a aflat ce i-a spus fratele fostului fotbalist înainte de a se arunca de la etajul patru al blocului în care locuia.

Mirel Rădoi a trecut printr-o adevărată dramă în momentul în care a aflat că fratele său a decis să își pună capăt zilelelor. Cei doi se văzuseră înainte cu două zile de tragedie, iar în cadrul unui interviu pentru gsp.ro, antrenorul a dezvăluit că au discutat ca Mihai să aibă grijă de copiii lui, preț de câteva zile, cât era plecat în Dubai.  

„Fusese cu două zile înainte la mine, la București. Discutaserăm ce urma să facă. Eu trebuia să plec în Dubai, iar el trebuia să vină să mă ajute cu copiii. Să-i ducă la școală”, a mărturisit Mirel Rădoi pentru gsp.ro.

 Cât despre fapta tragică pe care a decis să o comită, Mirel Rădoi a mărturisit că fratele său era orgolios, care reacționa pe moment pe baza impulsivității, luând decizii drastice.

„Probabil însă că deja își impusese ce o să facă și nu mai putea interveni nimeni. Era și un tip mai orgolios și dacă ceva îl supăra, lua orice decizie. Dacă el credea că aia e soluția, așa făcea”, a mai spus antrenorul.

Mai mult de atât, Mirel Rădoi a dezvăluit că în timpul Campionatului European, își aduce aminte încontinuu de vorbele pe care fratele său obișnuia să i le spună ca să îl susțină.

„Îmi veneau în minte acele lucruri. Și după fiecare meci îmi aminteam discuțiile cu el. Pentru că îmi zisese că mă voi califica indiferent de grupă. I-am zis: "Ești nebun? Vorbim de Jocurile Olimpice". Îmi zicea mereu: "Nană, am încredere în tine", a continuat Mirel Rădoi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest